Seizoensafsluiting 2015 / 2016 (met foto's)

Seizoensafsluiting 2015 / 2016

Op zondag 3 juli 2016 hebben we voor de eerste keer een seizoensafsluiting met een lunch gehouden. De opkomst was zeer goed. Onze Orthodoxe geloofsgenoten, die gebruikmaken van de Zolderkapel hadden ook dankbaar onze uitnodiging aangenomen.
Nadat al het (mediterraanse) eten was klaargezet door Wael en Adam (de cateraars die later deze maand de opening hebben van hun Mediterraanse Horecagelegenheid aan de Molenstraat 42) heeft pastoor Leen Wijker iedereen welkom geheten. Vervolgens konden de aanwezigen na het tafelgebed buiten op het plaatsje onder de partytent hun bordje vol scheppen. Er was voor ieder wat wils (vis, vlees, vegetarisch). Het rook (en smaakte) heerlijk!!
Nadat iedereen wat had gegeten, hebben Lizan en Petra in de vorm van een parochie ABC'tje een terug- maar tegelijkertijd ook een vooruitblik gegeven. Het vorige seizoen is afgesloten maar een nieuw seizoen staat na de zomer alweer voor de deur. Bekijk de video van het parochie ABC.
Het was genieten met elkaar, zo op deze ontspannen wijze. Al met al: het was een groot succes en voor herhaling vatbaar!
Foto's: Liesbeth Sikking

 Website van de Parochie van de H.H. Jacobus en Augustinus Den Haag | Site design: Sync. Creatieve Producties, Hilversum